Květen 2008

už nemohu

31. května 2008 v 22:41 | -Barulík- |  ←keci→
Ahojky,tak já už jdu spinkat páčko.
Tady sem ve 2.kole Soutěži

Hlasujte pro BARULÍKA67.gif


Jeho E-mail

31. května 2008 v 22:40 | -Barulík- |  Vše o něm
zac_david_efron19@hotmail.com

Napiš mu

31. května 2008 v 22:38 | -Barulík- |  Vše o něm
Zac Efron

c/o Alchemy Entertainment


9229 Sunset Blvd.

Suite 720

Los Angeles, CA 90069

Etats-Unis

animace

31. května 2008 v 22:29 | -Barulík- |  Avatary

avatary3

31. května 2008 v 22:27 | -Barulík- |  Avatary
Made by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by Melisa

avatary2

31. května 2008 v 22:24 | -Barulík- |  Avatary
Made by CynthiaMade by CynthiaMade by JoyceMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by Cassandra
Made by CynthiaMade by CynthiaMade by JoyceMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by CassandraMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by MelisaMade by Melisa

avatary1

31. května 2008 v 22:22 | -Barulík- |  Avatary



blendy2

31. května 2008 v 22:11 | -Barulík- |  Blendy

blendy1

31. května 2008 v 22:08 | -Barulík- |  Blendy
Tohle bylo v minulym designu. Udělala sem i víc verzí, je to docela zajímavá forma... když tak komíkujte

fotky2

31. května 2008 v 21:48 | -Barulík- |  Fotky

fotky1

31. května 2008 v 21:41 | -Barulík- |  Fotky
↓Klikněte na celý článek↓

Co má Zac nejradši??

31. května 2008 v 21:30 | -Barulík- |  Vše o něm

Filmografie

31. května 2008 v 21:28 | -Barulík- |  Vše o něm
1. The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
2. ER - Luke Tomello (2003)
3. The Guardian - Bobby Neville (2004)
4. Miracle run - Steven Morgan (2004)
5. CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
6. The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
7. Summerland - Cameron Bale (2005)
8. Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
9. High school musical - Troy Bolton (2006)
10. The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
11. Heist - roznašeč pizzy (2006)
12. If you lived here, You'd be home - Cody (2006)
13. High school musical 2 - premiéra 17.8.2007
14.Hairspray - premiéra 20.7.2007
15.Natáčí se : High school musical 3

životopis Zaca

31. května 2008 v 21:25 | -Barulík- |  Vše o něm
Celé jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Rodiče: David a Starla Efron
Sourozenci: bratr Dylan
Domácí mazlíčci: dva psi ( australští ovčáci ) - Dreamer a Puppy, siamská kočka- Simon
Co řekl o svých zvířátkách: "Moji psi jsou hrozně moc bláznivý. Pořád se dostávají do nějakých problémů. Ale jsou to moji nejvěrnější přátelé!!!"







blog mého táty

31. května 2008 v 16:20 | -Barulík-

2.kolo,prosíííííííííím hlasujte

31. května 2008 v 10:08 | -Barulík- |  ←keci→
Ahojky,sem v 2.kole soutěži,tak dávejte prosím vás hodně hlásku.v 1 kole sem měla 49hlasů
Tady sem ve 2.kole Soutěži

Hlasujte pro BARULÍKA67.gif