Listopad 2012

From Day To Day

26. listopadu 2012 v 21:44 | -ßarulík- |  ::♥M.U.S.I.C♥::
Lost Mind
I Feel Remorse No Anger

Made By Zero

26. listopadu 2012 v 21:29 | -ßarulík- |  ::♥M.U.S.I.C♥::


Airfare

26. listopadu 2012 v 21:23 | -ßarulík- |  ::♥M.U.S.I.C♥::
SORRY BABY
SCHOOL

fotky M.B.Z

26. listopadu 2012 v 21:09 | -ßarulík- |  ♥Made By Zero♥

adresa M.B.Z

26. listopadu 2012 v 21:02 | -ßarulík- |  ♥Made By Zero♥

diskografie M.B.Z

26. listopadu 2012 v 20:52 | -ßarulík- |  ♥Made By Zero♥
zatím nic...

životopis M.B.Z.

26. listopadu 2012 v 20:50 | -ßarulík- |  ♥Made By Zero♥
Listopad 2009-Uherské Hradiště
Byly jednou dvě kapely, které nesídlili ani za devatero horami, ani za devatero řekami, ale ve Starém Městě čp.997 dva metry nad zemí. Alone in the Silence a The Chemtrail se jmenovaly. I přišlo několik těžkých bitev, přetěžkých bitev pro obě kapely a ztráty byly neúnosné. Až jednou obě kapely padly..a z prachu, potu a z nuly vznikla nová kapela, která má ještě větší sílu, než ty předešlé.

členové M.B.Z.

26. listopadu 2012 v 20:47 | -ßarulík- |  ♥Made By Zero♥
Ondřej Šuráň - zpěv
František Partyš - kytara
Kuba Mikulík - kytara
Pavel Nabitý - basová kytara
Libor Trnčák - bicí

fotky F.D.T.D

26. listopadu 2012 v 20:40 | -ßarulík- |  ♥From Day To Day♥

adresa F.D.T.D.

26. listopadu 2012 v 20:38 | -ßarulík- |  ♥From Day To Day♥

diskografie F.D.T.D

26. listopadu 2012 v 20:34 | -ßarulík- |  ♥From Day To Day♥
2012-To:Humans

životopis F.D.T.D.

26. listopadu 2012 v 20:31 | -ßarulík- |  ♥From Day To Day♥
Litvínovská kapela hrající post-hardcore.

*jejich oblíbené skupiny*
Blink 182, From First To Last Aiden, Sum 41, Hawthorne Heights, A Day To Remember, Dear Whoever, Papa Roach, Paramore, Escape The Fate, Silverstein, The Offspring, Lost Prophets, AFI, Angels & Airwaves, Box Car Racer, +44, Saosin, Red, Funeral For A Friend, Anti-flag...

členové F.D.T.D

26. listopadu 2012 v 20:23 | -ßarulík- |  ♥From Day To Day♥
Martin Čermák - kytara (dříve), zpěv
David Rak - kytara
Jakub Mandinec - basskytara, scream
Jan Stadler - kytara
Ondřej Lalik - bicí

fotky A.

26. listopadu 2012 v 19:58 | -ßarulík-

adresa A.

26. listopadu 2012 v 19:51 | -ßarulík- |  ♥Airfare♥

diskografie A.

26. listopadu 2012 v 19:49 | -ßarulík- |  ♥Airfare♥
2008-Hotel Moscow
2009-Do you like my shit?
2011-Youngblood

životopis A.

26. listopadu 2012 v 19:45 | -ßarulík- |  ♥Airfare♥
Jsme čtveřice mladých nezávislých hudebníků, děláme hudbu poctivě jako za starých časů. Společně vstáváme, skládáme songy, prožíváme vzestupy i pády rock n´rollu. Frontmanem je americký zpěvák a kytarista Thomas J. Lichtag, který svým nezaměnitelně ležérním způsobem zpěvu dává kapele jedinečnou tvář. Airfare mají svůj názor a své vize jsou rozhodnuti naplnit i když to nebude tou nejjednodušší cestou. Sound kapely je snadno rozpoznatelný.Živá vystoupení v sobě spojují ostrý kytarový zvuk, chytlavé melodie, nečekané dynamické změny a divokou pódiovou show. Navíc si své koncerty upřímně užíváme a svoji náladu šíříme i do řad divák. To jsme my…

členové A.

26. listopadu 2012 v 19:42 | -ßarulík- |  ♥Airfare♥
THOMAS LICHTAG- zpěv, kytara

LUKÁŠ CHROMEK- kytara

TOMÁŠ VITÁSEK - basová kytara

RICHARD SCHEUFLER ml.- bicí

fotky T.C

26. listopadu 2012 v 19:40 | -ßarulík- |  ♥The Clippers♥

adresa T.C

26. listopadu 2012 v 19:34 | -ßarulík- |  ♥The Clippers♥
http://www.clippers.cz/