Srpen 2014

Konec prázdnin

31. srpna 2014 v 18:06 | -ßäЯüŁíQ- |  ←keci→
Ahoj
Tak nám hlavní-letní prázdniny skončily a zítra začíná školní rok!!
Víkend jsem si móc užila,protože přijela vzácná návštěva...sestřenice!! A pro ně jsem upekla štrůdl se špenátem.
S holkama jsem šla na festival "Labské Léto 2014" .Byl to celkem fajn a příjemný den. Jen mě štve,že Chinaski rychle odjeli aniž by se s fanouškama alespoň vyfotili.Chtěla jsem mít fotku s Michalem Malátným-který vypadal včera na 25 a slušelo mu to! ...Podle zpráv-TV Prima bylo 8 tisíc lidí!!



Dále mne mrzí,že nejedu do Havířova na Lordi,protože mají rodiče o mne veliký strach.Takže si na ně počkám příští rok!!To mají vydat nové album s novýma maskama,tak snad budou brzo v Praze.

0_0 // ?_?

26. srpna 2014 v 18:24 | -ßäЯüŁíQ- |  →ߣBů$tky←
  • Já jsem koblich,Ty jsi koblich,My jsme všichni KOBLÍŽC!
  • Ty ä Já,Já @ Ty
  • Teď si zapiš za uši-dobro je zákeřné,ale zlo je vzrušující omadné i poznášející.
  • My jsme nejlepší,hrajem fér na svou čest.
  • První či poslední-to je fuk,ať jsme menší nežli buk.
  • Paula to je hvězda,které se ti nezdá...Dělá pudink strakatý-jdi do Pauly taky ty.
  • A tatí-bude mít ty velký zahnuté zuby nahoru?...Musíš vydržet a budou i zuby...Ne,ne-já nemusím,já už ho vidím! - ÁÁÁ
  • To né já,to moje šauma.
  • Tinky-Dinky+Dipsy+Lálá+Pó...Teletubies,Teletubies...Áhoj! Tuli-Tuli
  • Jeden za všečchny,všichni za jednoho.
  • Komu volej? Proč bych měla volat k řece?
  • Kde to jsme? na Mácháči -dle,že se tu mácháme...
  • Šumí,když padá déšť.......ššš-ššš-šepotam !!!
  • Čau,máš pro mne taky ty TA-BLE-TY?
  • Kdo neskáče,není čech...HOP-HOP-HOP
  • Rusáci jsou s*****i ,protože jsou nejhorší.Češi jim daj do držky,protože jsou jedničky. HÉJ-HÉJ-HÉJ HOKEJ

Návrat krále do bazénu!

26. srpna 2014 v 15:40 | -ßäЯüŁíQ- |  _*Michael♥Phelps_*
Dneska jsem našla články na netu,že je MICHAEL PHELPS je zpět!!!
Rekordman začal opět plavat,ale pouze kratší trasy v plavání.Taky si přeje,aby mohl plavat na olympiádě 2016.




kino

25. srpna 2014 v 15:58 | -ßäЯüŁíQ- |  ←keci→
Ahoj
Po dlouhé době jsem byla v kině.Byla jsem tam s bráchou a jeho přítelkyní.
Šli jsme na film: ŽELVY NINJA -3D ... v PÁ-22.8.2014 18:40.
A film? ... Je boží,vtipný,luxusní a suprově natočený!! Vůbec jsem nebyla zklamaná,ale naopak,líbilo se mi to!
Vážně ti to čtenáři doporučuji,jít hned na tento film.

Jsem a budu fanoušek postaviček "Želvy Ninja"


Cowabunga!...Nejlepší scéna z filmu↓↓↓↓


Později bych chtěla jít do kina na: Tučňáci z Madagaskaru + Hobbit 3

18.8-24.8

25. srpna 2014 v 13:05 | -ßäЯüŁíQ- |  ←Návštěvnost→
Navstevnost za minuly tyden (18.8. 2014 - 24.8. 2014) je:
Pondeli: 25
Utery: 8
Streda: 7
Ctvrtek: 9
Patek: 5
Sobota: 5
Nedele: 5

Celkem: 64

11.8-17.8

18. srpna 2014 v 15:10 | -ßäЯüŁíQ- |  ←Návštěvnost→
Navstevnost za minuly tyden (11.8. 2014 - 17.8. 2014) je:
Pondeli: 15
Utery: 13
Streda: 10
Ctvrtek: 14
Patek: 12
Sobota: 10
Nedele: 17

Celkem: 91

Moje bláznivé holky

18. srpna 2014 v 11:18 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥sVěT mOrČaT♥




Holky

11. srpna 2014 v 12:56 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥sVěT mOrČaT♥

4.8-10.8

11. srpna 2014 v 12:54 | -ßäЯüŁíQ- |  ←Návštěvnost→
Navstevnost za minuly tyden (4.8. 2014 - 10.8. 2014) je:
Pondeli: 5
Utery: 6
Streda: 5
Ctvrtek: 3
Patek: 5
Sobota: 12
Nedele: 8

Celkem: 44

30Blesk.KONEC

9. srpna 2014 v 19:21 | -ßäЯüŁíQ- |  Bleskovky
1.Ahoj
2.Máš rád/a sladkosti??
3.Seriály nebo Filmy??
4.Koncerty nebo Festivaly??
5.Co chceš na diplom??

Svatba

9. srpna 2014 v 18:41 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥Dymytry♥
Přináším zprávu o zpěvákovi Protheusovi...

Dne 8.8.2014 se Honza oženil se svoji krásnou přítelkyni a řekli si své "ANO" v 13:15 hodin na Zámku-Náchod.

->Moc jim to spolu sluší,hlavně ať jim manželství vydrží co nejdéle!!
->Třeba se dočkají i potomka,který bude tak výborný zpěvák jako je Honza!!



Skillet

5. srpna 2014 v 18:45 | -ßäЯüŁíQ- |  ::♥M.U.S.I.C♥::
píseň: Monster
píseň: Hero
píseň: Whispers in the dark

fotky Ski.

5. srpna 2014 v 18:38 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥Skillet♥

adresa Ski.

5. srpna 2014 v 18:26 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥Skillet♥
http://www.skillet.com/

diskografie Ski.

5. srpna 2014 v 18:26 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥Skillet♥

Alba

  • 1996-Skillet
  • 1998-Hey You,I Love Your Soul'
  • 2000-Invincible
  • 2001-Alien Youth
  • 2003-Collide
  • 2006-Comatose
  • 2009-Awake
  • 2013-Rise

životopis Ski.

5. srpna 2014 v 18:21 | -ßäЯüŁíQ- |  ♥Skillet♥
Je rocková kapela, která vznikla roku 1996 v Tennessee (USA). Hrají různé žánry - nejen rock, alternativní rock, jejich muzika sklouzává kindustrial rocku a nu metalu.
Kapela od svého vzniku nahrála 8 desek, 2 DVD a mnoho z jejich písní se hrálo v rádiích a ve filmech. Jejich muzika je energická s aktuálními, trefnými texty. Hlas zpěváka Johna Coopera je pro kapelu typický nejen naléhavostí, živostí, ale i surovostí - zase hlavně jedné z posledních desky Comatose.

Název navrhnul zakládajícím členům jejich pastor. John Cooper předtím hrál v kapele Seraph a Ken Steorts v kapele Urgent Cry. Trey McClurkin se k nim přidal později. Jejich kapely se však rozpadly a oni se rozhodli založit spolu novou kapelu. A protože každý z nich pocházel z jiné kapely, vznikl ten nápad nazvat novou kapelu Skillet. "Skillet" znamená v češtině "pánvička". John Cooper přirovnal skupinu k omeletě, řekl: "Všechno jsme hodili dohromady, aniž bychom věděli, co z toho bude."



28.7-3.8

4. srpna 2014 v 9:21 | -ßäЯüŁíQ- |  ←Návštěvnost→
Navstevnost za minuly tyden (28.7. 2014 - 3.8. 2014) je:
Pondeli: 0
Utery: 1
Streda: 0
Ctvrtek: 2
Patek: 0
Sobota: 1
Nedele: 2

Celkem: 6

Červenec 2014

3. srpna 2014 v 23:19 | -ßäЯüŁíQ- |  ←keci→

->Poslední Prázdniny Po Střední Škole<-

Ahoj
Tak letos mne čekala "MATURITA" ,ale dopadlo to né blbě ani dobře.Hned 1.9 jdu psát opravku z DT-ČJ,tak snad to na po 2. dám-abych to měla z krku a nemusela to psát na 3.pokus!! Jako talisman si vezmu hokejovou kartičku-mého finského miláčka! ...Pevně doufám,že najdu nějakou práci

Byla jsem 3.týdny u babičky a dědy na brigádě se sestřenkou - celkem to šlo.Vydělala jsem si 4 660kč ,takže ok.Tisíce jsem uložila na bezpečné místo,protože to vkládam do svého snu >>> FINSKO-HELSINKY!! Během brigády jsem navštívila: Beat Festival-TPCA 2014 , kde se mi zalíbila kapela BLANK-OUT. Pak jsem jela navštívit 2. babičku a dědu,kde byla také nejstarší sestřenka se svoji dcerkou.

Poslední týden v tomto měsíci jsem jela na chatu s rodinou.Byla to sranda,tak jako každý rok.

Užívej si príma srpnové prázdniny a hlavně to šílené pálivé slunce!! ...Azdio

21.7-27.7

3. srpna 2014 v 23:15 | -ßäЯüŁíQ- |  ←Návštěvnost→

Navstevnost za minuly tyden (21.7. 2014 - 27.7. 2014) je:
Pondeli: 0
Utery: 0
Streda: 2
Ctvrtek: 5
Patek: 0
Sobota: 7
Nedele: 3

Celkem: 17